Velkommen til Eitillstad Borettslag

– den grønne utsiktsposten på Etterstad

Eitillstad har en sentral beliggenhet i forhold til forretninger i nærmiljøet, kollektivtilbud og Oslo sentrum. Tomten ligger høyt og skrånende på kollen over Alna elva, ved den nye gangbroen over til Vålerenga og resten av Etterstadområdet. Selv med sin sentrale beliggenhet byr nærområdene på friluftsopplevelser for både store og små.

På disse sidene vil du finne nyttig informasjon for deg som er beboer, og for deg som vurderer å bli beboer.

Som beboer kan det være en god å trykke på de ulike lenkene for å bli kjent med all informasjonen som ligger under hver kategori.

Nyheter

Generalforsamling 2018


Slik som i fjor, ble også årets Generalforsamling holdt i USBL sine lokaler i Arbeidersamfunnets plass 1. På forsamlingen deltok det i underkant av 20 andelseiere, og de innmeldte sakene ble behandlet i tillegg til de faste møtepunktene. Protokoll etter Generalforsamlingen 2018 vil bli tilgjengelig så snart vi har fått det oversendt fra USBL.

I mellomtiden kan vi gratulere Knut med gjenvalg som styreleder. Videre takker vi av Natalie som styremedlem, og ønsker Kristoffer velkommen i styret. Vi kan samtidig ønske Natalie og Kirsti velkommen i rollen som varamedlemmer. En stor takk rettes til Aud, Magnus og Martin for innsatsen som varamedlemmer i den forgående styreperioden. Styret vil snarlig konstituere seg, og etter det vil borettslagets hjemmesider bli oppdatert med hvem som tildeles de forskjellige ansvarsområdene.

Styret benytter anledningen til å takke alle de oppmøtte, og minner om den planlagte dugnaden 8. mai. Vel møtt!

Vh

Styret

Viktige meldinger

adminViktig informasjon om garasjeanleggetNy garasjeport er bestilt. Det er lang leveringstid og vi har fått levering rundt månedskiftet september/oktober.

Inntil ny portløsning er på plass er det i tråd med beboerforslag bestemt at låsene på dørene

04.09.2017

  adminInformasjon ang garasjeporten: en uheldig beboer kjørte inn da porten var på vei ned. Porten ble ødelagt og Hørmann kontaktet. De tok ned porten da den var ødelagt og må erstattes. Ny port kommer. Styret

  15.08.2017

   adminHusk generalforsamling den 19. april kl.18

   19.03.2017

    adminVentilasjonen i de øvre etasjene i B-blokka er fikset!

    31.10.2016

     Benytt papirbrønnen foran A blokka dersom containerne v/B blokka er fulle

     26.10.2016

      Kalender

      No events to display.

      Kontaktinformasjon

      Eitillstad Borettslag
      Postboks 8944, Youngstorget
      0028 OSLO

      Org. nr: 998 933 404

      post@eitillstad.net

      Besøksadresse:
      Arnljot Gellines vei 5a/b
      0657 OSLO

      Webredaktør:
      Øystein Nordeng