Velkommen til Eitillstad Borettslag

– den grønne utsiktsposten på Etterstad

Eitillstad har en sentral beliggenhet i forhold til forretninger i nærmiljøet, kollektivtilbud og Oslo sentrum. Tomten ligger høyt og skrånende på kollen over Alna elva, ved den nye gangbroen over til Vålerenga og resten av Etterstadområdet. Selv med sin sentrale beliggenhet byr nærområdene på friluftsopplevelser for både store og små.

På disse sidene vil du finne nyttig informasjon for deg som er beboer, og for deg som vurderer å bli beboer.

Som beboer kan det være en god å trykke på de ulike lenkene for å bli kjent med all informasjonen som ligger under hver kategori.

Nyheter

Støy fra barnehagen - vis hensyn

Mange leiligheter har vinduene vendt mot barnehagen. På sommerstid er dette noe som kan oppleves sjenerende. Barn og unge har ferie og flere er mer ute og lengre oppe enn ellers. Ved opphold i barnehagen kan dette være forstyrrende for beboere. Styret har hengt opp "vis hensyn"-plakater i barnehagen med opplyst stengetid kl 21.00 som er sommertiden hvor det forventes ro på området. Ellers i året er tidspunktet kl 20.00.

Vi ber samtlige familier og beboere, især de av oss som har barn om å informere og påse at egne barn er ute av området senest kl 21.00. Dette til hensyn for egne naboer og beboere. Styret har blitt kontaktet av beboere som opplever det sjenerende med støy utenfor boligen da småbarn skal sove. Det er en vanskelig balanse å ta hensyn til alle og vi oppfordrer alle som har gode innspill i saken til å sende dette til styret. post@eitillstad.net

Saken vil bli diskutert på kommende styremøte.

Vi ber igjen alle respektere stengetiden kl 21.00 og ta denne samtalen hjemme.

Med ønsker om en god dag.

Styret

 

 

 

 

 

Viktige meldinger

adminViktig informasjon om garasjeanleggetNy garasjeport er bestilt. Det er lang leveringstid og vi har fått levering rundt månedskiftet september/oktober.

Inntil ny portløsning er på plass er det i tråd med beboerforslag bestemt at låsene på dørene

04.09.2017

  adminInformasjon ang garasjeporten: en uheldig beboer kjørte inn da porten var på vei ned. Porten ble ødelagt og Hørmann kontaktet. De tok ned porten da den var ødelagt og må erstattes. Ny port kommer. Styret

  15.08.2017

   adminHusk generalforsamling den 19. april kl.18

   19.03.2017

    adminVentilasjonen i de øvre etasjene i B-blokka er fikset!

    31.10.2016

     Benytt papirbrønnen foran A blokka dersom containerne v/B blokka er fulle

     26.10.2016

      Kalender

      No events to display.

      Kontaktinformasjon

      Eitillstad Borettslag
      Postboks 8944, Youngstorget
      0028 OSLO

      Org. nr: 998 933 404

      post@eitillstad.net

      Besøksadresse:
      Arnljot Gellines vei 5a/b
      0657 OSLO

      Webredaktør:
      Øystein Nordeng