Velkommen til Eitillstad Borettslag

– den grønne utsiktsposten på Etterstad

Eitillstad har en sentral beliggenhet i forhold til forretninger i nærmiljøet, kollektivtilbud og Oslo sentrum. Tomten ligger høyt og skrånende på kollen over Alna elva, ved den nye gangbroen over til Vålerenga og resten av Etterstadområdet. Selv med sin sentrale beliggenhet byr nærområdene på friluftsopplevelser for både store og små.

På disse sidene vil du finne nyttig informasjon for deg som er beboer, og for deg som vurderer å bli beboer.

Som beboer kan det være en god å trykke på de ulike lenkene for å bli kjent med all informasjonen som ligger under hver kategori.

Nyheter

Utkoblet dørpumpe i blokk B på dør til garasje

Døren mellom garasjen og blokk B har i lang tid blitt opplevd som tung og vanskelig. Døren har hatt en stram dørpumpe som har gjort den tung å åpne og gitt et voldsomt smell ved lukking. Dette har vært nødvendig for at døren lukker seg selv med trykkforskjellen som oppstår mellom bygget og garasjeanlegget. 

Flere beboere har klaget på døren og hvor vanskelig den har vært å håndtere. Det oppleves og som farlig og ubekvemt både for barn og dyr å ha en klemfare når døren lukker seg grunnet det voldsomme smellet. Styret har forsøkt å justere dørpumpa uten hell. Døren lukker seg ikke dersom den ikke er såpass stram den har vært, samtidig som det har vært krevende å bruke døren da.

Styret har besluttet å koble ut dørpumpa. På denne måten er døra mye lettere å betjene for alle og enhver. Faren for skader har og blitt drastisk redusert med dette tiltaket. Det eneste alle må gjøre er å lukke døren etter seg.  Døren har fortsatt smekklås, så husk å lukk døren, så er sikkerheten ivaretatt.

Mvh Styret

Viktige meldinger

adminViktig informasjon om garasjeanleggetNy garasjeport er bestilt. Det er lang leveringstid og vi har fått levering rundt månedskiftet september/oktober.

Inntil ny portløsning er på plass er det i tråd med beboerforslag bestemt at låsene på dørene

04.09.2017

  adminInformasjon ang garasjeporten: en uheldig beboer kjørte inn da porten var på vei ned. Porten ble ødelagt og Hørmann kontaktet. De tok ned porten da den var ødelagt og må erstattes. Ny port kommer. Styret

  15.08.2017

   adminHusk generalforsamling den 19. april kl.18

   19.03.2017

    adminVentilasjonen i de øvre etasjene i B-blokka er fikset!

    31.10.2016

     Benytt papirbrønnen foran A blokka dersom containerne v/B blokka er fulle

     26.10.2016

      Kalender

      No events to display.

      Kontaktinformasjon

      Eitillstad Borettslag
      Postboks 8944, Youngstorget
      0028 OSLO

      Org. nr: 998 933 404

      post@eitillstad.net

      Besøksadresse:
      Arnljot Gellines vei 5a/b
      0657 OSLO

      Webredaktør:
      Øystein Nordeng