Velkommen til Eitillstad Borettslag

– den grønne utsiktsposten på Etterstad

Eitillstad har en sentral beliggenhet i forhold til forretninger i nærmiljøet, kollektivtilbud og Oslo sentrum. Tomten ligger høyt og skrånende på kollen over Alna elva, ved den nye gangbroen over til Vålerenga og resten av Etterstadområdet. Selv med sin sentrale beliggenhet byr nærområdene på friluftsopplevelser for både store og små.

På disse sidene vil du finne nyttig informasjon for deg som er beboer, og for deg som vurderer å bli beboer.

Som beboer kan det være en god å trykke på de ulike lenkene for å bli kjent med all informasjonen som ligger under hver kategori.

Nyheter

Viktig informasjon om heisene i blokkene - oppdatert 04.06.2020

Flere har opplevd å høre risling i heisene (bråk fra heiskjedene) når heisene beveger seg. Enkelte opplever også denne lyden i leilighetene. Denne støyen skal nå være utbedret gjennom ytterligere en service fra Starlift. Styret er lei av denne gjentakende problematikken på heisene våre. Styreleder har selv tatt ansvar i saken og forlanget å fysisk delta på dagens serviceutførsel. Dette ble gjort og han har vært oppe, over og inne i heisene under dette arbeidet sammen med serviceleverandør. Slik tett oppfølging vil det fortsettes med for at styret kan etter beste evne inneha kontroll på arbeidet som gjøres og for å påse at alle kostnader er det dekning for.

Service gjennomføres igjen etter 3 måneder. Det alle må være informert om og innse er at heisene innehar en del slitedeler, som nå begynner å nærme seg utskiftning innen noe tid. Det betyr økte utgifter for fellesskapet vedrørende heis. Vi er et borettslag som har doble heisløp, noe som er en stor og behagelig fordel i hverdagen, samtidig som det byr på ekstra utgifter over tid. 

Styret ville med dette informere den enkelte om at heisene blir fulgt opp, men alle må forvente økte utfordringer og kostnader til heisene fremover når slitedeler må byttes ut.

Styret

 

 

Viktige meldinger

adminEkstraordinær GF kommer innen kort tid. Se Nyheter for mer informasjon

1 måned siden

  adminContainer for privat avfall er bestilt og kommer tirsdag 16.juni til borettslaget. Denne dagen kan alle kaste ting man ikke lenger ønsker. Containeren vil stå utenfor garasjen som tidligere. Styret

  1 måned siden

   adminEkstraordniær generalforsamling gjennomføres snarlig! Se "Nyheter" for mer informasjon.

   2 måneder siden

    adminViktig informasjon om garasjeanlegget    Ny garasjeport er bestilt. Det er lang leveringstid og vi har fått levering rundt månedskiftet september/oktober.

    Inntil ny portløsning er på plass er det i tråd med beboerforslag bestemt at låsene på dørene

    04.09.2017

     adminInformasjon ang garasjeporten: en uheldig beboer kjørte inn da porten var på vei ned. Porten ble ødelagt og Hørmann kontaktet. De tok ned porten da den var ødelagt og må erstattes. Ny port kommer. Styret

     15.08.2017

      adminHusk generalforsamling den 19. april kl.18

      19.03.2017

       adminVentilasjonen i de øvre etasjene i B-blokka er fikset!

       31.10.2016

        Benytt papirbrønnen foran A blokka dersom containerne v/B blokka er fulle

        26.10.2016

         Kalender

         No events to display.

         Kontaktinformasjon

         Eitillstad Borettslag
         Postboks 8944, Youngstorget
         0028 OSLO

         Org. nr: 998 933 404

         post@eitillstad.net

         Besøksadresse:
         Arnljot Gellines vei 5a/b
         0657 OSLO

         Webredaktør:
         Øystein Nordeng