Velkommen til Eitillstad Borettslag

– den grønne utsiktsposten på Etterstad

Eitillstad har en sentral beliggenhet i forhold til forretninger i nærmiljøet, kollektivtilbud og Oslo sentrum. Tomten ligger høyt og skrånende på kollen over Alna elva, ved den nye gangbroen over til Vålerenga og resten av Etterstadområdet. Selv med sin sentrale beliggenhet byr nærområdene på friluftsopplevelser for både store og små.

På disse sidene vil du finne nyttig informasjon for deg som er beboer, og for deg som vurderer å bli beboer.

Som beboer kan det være en god å trykke på de ulike lenkene for å bli kjent med all informasjonen som ligger under hver kategori.

Nyheter

Husk å brette papiravfallet og kast juletreet på rett plass

Nå er romjulen over oss og mange har åpnet pakket og hygget seg i disse dager. Det betyr og mer avfall og esker. For at det skal bli plass til alt og for å unngå søppel som flyter, ber vi alle brette kartonger og esker. Det er helt nødvendig for å skape plass til en selv og sine naboer. Minner også om papirbrønnen utenfor blokk A som ofte har kapasitet. 

Når tiden er inne og juletreet går ut av leiligheten så kast treet på rett sted. Som alltid er det innsamling av juletrær i toppen av Arnljot Gellines vei ved glass og metallinnsamlingsboksene. Dette finner du i enden av veien vis a vis salgsskiltet til nye Kværnerhøyden. (Arnljot Gellines vei 35). Trær må leveres her senest 6.januar kl 10. Da vil de hentes av kommunen. Trær levert etter dette må selv kjøres til gjenvinningsanlegg.

https://www.oslo.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/avfallshenting/henting-av-juletrar/#gref

Gledelig jul.

Mvh styret

Viktige meldinger

adminkontakt styret ved Knut Valle dersom du planlegger å bytte ventilasjonsvifte på kjøkkenet. Dette er avgjørende da bygget har sentralventilasjon.

2 måneder siden

  adminBarnehagen har brannøvelse i dag. Dersom du hører alarmen gjelder denne barnehagen alene, og borettslaget er ikke en del av øvelsen idag. Styret

  3 måneder siden

   adminTakk for at du passer på hvor hunden tisser når du lufter hunden. Blomsterpotter utenfor inngangen lukter fort tiss når man lar hundene tisse her. Takk for at du påser at det ikke skjer, for alles trivsel.

   3 måneder siden

    adminNødutganger skal ikke benyttes til daglig bruk. De lukker seg ikke og blir stående åpne, noe som svekker sikkerhet og trivsel for oss alle. Ber alle respektere dette. -Styret

    4 måneder siden

     adminALLE sykler i fellesområder er nå merket med fargelapp. Vi rydder ubrukte sykler, så vennligst FJERN FARGELAPPEN på deres sykler innen 8. september 2020. Ellers blir de fjernet!

     5 måneder siden

      adminEkstraordinær GF kommer innen kort tid. Se Nyheter for mer informasjon

      11.06.2020

       adminContainer for privat avfall er bestilt og kommer tirsdag 16.juni til borettslaget. Denne dagen kan alle kaste ting man ikke lenger ønsker. Containeren vil stå utenfor garasjen som tidligere. Styret

       04.06.2020

        adminEkstraordniær generalforsamling gjennomføres snarlig! Se "Nyheter" for mer informasjon.

        05.05.2020

         adminViktig informasjon om garasjeanlegget         Ny garasjeport er bestilt. Det er lang leveringstid og vi har fått levering rundt månedskiftet september/oktober.

         Inntil ny portløsning er på plass er det i tråd med beboerforslag bestemt at låsene på dørene

         04.09.2017

          adminInformasjon ang garasjeporten: en uheldig beboer kjørte inn da porten var på vei ned. Porten ble ødelagt og Hørmann kontaktet. De tok ned porten da den var ødelagt og må erstattes. Ny port kommer. Styret

          15.08.2017

           adminHusk generalforsamling den 19. april kl.18

           19.03.2017

            adminVentilasjonen i de øvre etasjene i B-blokka er fikset!

            31.10.2016

             Benytt papirbrønnen foran A blokka dersom containerne v/B blokka er fulle

             26.10.2016

              Kalender

              No events to display.

              Kontaktinformasjon

              Eitillstad Borettslag
              Postboks 8944, Youngstorget
              0028 OSLO

              Org. nr: 998 933 404

              post@eitillstad.net

              Besøksadresse:
              Arnljot Gellines vei 5a/b
              0657 OSLO

              Webredaktør:
              Øystein Nordeng