Velkommen til Eitillstad Borettslag

– den grønne utsiktsposten på Etterstad

Eitillstad har en sentral beliggenhet i forhold til forretninger i nærmiljøet, kollektivtilbud og Oslo sentrum. Tomten ligger høyt og skrånende på kollen over Alna elva, ved den nye gangbroen over til Vålerenga og resten av Etterstadområdet. Selv med sin sentrale beliggenhet byr nærområdene på friluftsopplevelser for både store og små.

På disse sidene vil du finne nyttig informasjon for deg som er beboer, og for deg som vurderer å bli beboer.

Som beboer kan det være en god å trykke på de ulike lenkene for å bli kjent med all informasjonen som ligger under hver kategori.

Nyheter

Bortfall av varme i radiatorene

For tiden opplever noen at varmen bortfaller fra radiatorene. Her er en forklaring på utfordringen:

Varmtvannet vi bruker kommer fra fjernvarme levert av Hafslund.

Tilførsel av varmtvann er styrt av utetemperaturen. Som kjent vil det på høsten være ustabilt og vil ta tid før vi får jevn varme fra anlegget. Dette forklares delvis med at temperaturen ute varierer mer på høsten. Leveransen fra Hafslund vil være ujevn på bakgrunn av dette.

Varmtvannet til radiatorene sirkulerer i et lukket system og varmen reguleres via en varmeveksler.Spesielt på høsten er det mange som lufter radiatorene. Dette medfører at trykket i anlegget kan synke. Dette vil spesielt gå utover de leilighetene som ligger høyt oppe.For å unngå disse problemene monterte vi for noen år siden en enhet som automatisk skal tilføre mer vann når trykke faller. Denne enheten er nå ute av funksjon og må byttes. Vi kan ikke bytte denne før det blir varmere i været, da anlegget må stenges ned.Inntil så skjer må vi nå manuelt følge opp trykket. Vaktmesteren har inntil videre en daglig rutine på å sjekke trykket i anlegget. Styreleder følger også opp dette.

Som tidligere anbefalt kan det være fint for den enkelte leilighet å ha en vifteovn som et supplerende element i de korte periodene radiatorene ikke kan levere ønsket varmeeffekt.

Mvh styret

 

Viktige meldinger

adminVideo om gangen frem mot årets GF 20.mai

Her følger en video fra USBL om gangen frem mot generalforsamlingen. Vår generalforsamling er satt til 20.mai.

1 uke siden

adminInnlogging skjer med BRUKERNAVN og passord. Ikke e-postadresse som feltet antyder. Bruk brukernavnet deres. Da fungerer innloggingen.

2 uker siden

  adminØnsker du å sitte i styret i borettslaget?

  Vi nærmer oss årets generalforsamling. Tentativ dato er 20.mai og gjennomføringen vil etter all sannsynlighet være digital som i fjor. Et styreverv velges man for i 2 år, og dermed er det enkelte styreplasser på valg i år. Dette gjelder både verv som vararepresentant og fast styremedlem. Dersom DU er interessert eller bare ønsker å høre mer om rollen, så ber vi deg kontakte oss og sende en e-post til styret. Send til "post@eitillstad.net"

  2 uker siden

  adminFuktighet på gulvbelegg i heisene


  Styret vil informere om at det virker som om fukt har gått gjennom gulvmatten som ligger i heisene og har holdt på fuktigheten over lang tid. Dette har skadet gulvbelegget noe ved at det har delvis svulmet opp og utvidet seg. Underlaget kan dermed føles noe mer klumpete enn før. Dette gjelder samtlige heiser, men utgjør ingen fare utover dette.


  Vi ønsker alle en god dag.


  Styret

  1 måned siden

  adminInnmelding av saker til årets generalforsamling

  Vi nærmer oss igjen våren og årets generalforsamling i borettslaget. Som kjent er generalforsamlingen borettslagets øverste beslutningsorgan hvor viktige saker stemmes over. Større saker som fasadeendringer, større oppgraderinger og liknende må alltid gå gjennom generalforsamlingen.  I den anledning varsler vi herved om at alle som ønsker å melde en sak til generalforsamlingen, må kontakte styret skriftlig med sin sak senest 18. mars. Saker som fremmes etter dette vil ikke behandles på generalforsamlingen.

  1 måned siden

  adminMange er mye hjemme i disse dager, så vi ber alle lese gjennom ordensreglene for borettslaget for økt trivsel for alle. Minner om stilletid mellom kl 22-07.

  2 måneder siden

   adminkontakt styret ved Knut Valle dersom du planlegger å bytte ventilasjonsvifte på kjøkkenet. Dette er avgjørende da bygget har sentralventilasjon.

   4 måneder siden

    adminBarnehagen har brannøvelse i dag. Dersom du hører alarmen gjelder denne barnehagen alene, og borettslaget er ikke en del av øvelsen idag. Styret

    12.10.2020

     adminTakk for at du passer på hvor hunden tisser når du lufter hunden. Blomsterpotter utenfor inngangen lukter fort tiss når man lar hundene tisse her. Takk for at du påser at det ikke skjer, for alles trivsel.

     06.10.2020

      adminNødutganger skal ikke benyttes til daglig bruk. De lukker seg ikke og blir stående åpne, noe som svekker sikkerhet og trivsel for oss alle. Ber alle respektere dette. -Styret

      31.08.2020

       adminALLE sykler i fellesområder er nå merket med fargelapp. Vi rydder ubrukte sykler, så vennligst FJERN FARGELAPPEN på deres sykler innen 8. september 2020. Ellers blir de fjernet!

       23.08.2020

        adminEkstraordinær GF kommer innen kort tid. Se Nyheter for mer informasjon

        11.06.2020

         adminContainer for privat avfall er bestilt og kommer tirsdag 16.juni til borettslaget. Denne dagen kan alle kaste ting man ikke lenger ønsker. Containeren vil stå utenfor garasjen som tidligere. Styret

         04.06.2020

          adminEkstraordniær generalforsamling gjennomføres snarlig! Se "Nyheter" for mer informasjon.

          05.05.2020

           adminViktig informasjon om garasjeanlegget           Ny garasjeport er bestilt. Det er lang leveringstid og vi har fått levering rundt månedskiftet september/oktober.

           Inntil ny portløsning er på plass er det i tråd med beboerforslag bestemt at låsene på dørene

           04.09.2017

            adminInformasjon ang garasjeporten: en uheldig beboer kjørte inn da porten var på vei ned. Porten ble ødelagt og Hørmann kontaktet. De tok ned porten da den var ødelagt og må erstattes. Ny port kommer. Styret

            15.08.2017

             adminHusk generalforsamling den 19. april kl.18

             19.03.2017

              adminVentilasjonen i de øvre etasjene i B-blokka er fikset!

              31.10.2016

               Benytt papirbrønnen foran A blokka dersom containerne v/B blokka er fulle

               26.10.2016

                Kalender

                No events to display.

                Kontaktinformasjon

                Eitillstad Borettslag
                Postboks 8944, Youngstorget
                0028 OSLO

                Org. nr: 998 933 404

                post@eitillstad.net

                Besøksadresse:
                Arnljot Gellines vei 5a/b
                0657 OSLO

                Webredaktør:
                Øystein Nordeng