Foto: Rune Lind

Velkommen til Eitillstad Borettslag

– den grønne utsiktsposten på Etterstad

Eitillstad har en sentral beliggenhet i forhold til forretninger i nærmiljøet, kollektivtilbud og Oslo sentrum. Tomten ligger høyt og skrånende på kollen over Alna elva, ved den nye gangbroen over til Vålerenga og resten av Etterstadområdet. Selv med sin sentrale beliggenhet byr nærområdene på friluftsopplevelser for både store og små.

På disse sidene vil du finne nyttig informasjon for deg som er beboer, og for deg som vurderer å bli beboer.

Som beboer kan det være en god å trykke på de ulike lenkene for å bli kjent med all informasjonen som ligger under hver kategori.

Nyheter

Borettslaget har mottatt penger fra USBL bomiljøfond

Vi har gleden av å informere om at styret v/Mona har søkt USBL miljøfond økonomisk støtte for noen av prosjektene vi har utført i borettslaget, som den nye benken i parken og de nye blomsterkassene.

USBL gratulerer oss med vel gjennomførte prosjekter og har gleden av å overføre 13,226kr. til borettslagets konto.

 

Viktige meldinger

adminInvitasjon til å pynte juletrærne i oppgangene

Så var vi der igjen, adventstid, 1. desember, nedtellingen til jul er nå for alvor i gang.

2 days ago

adminHusk å sjekke hvem som er ansvarlig før du kontakter styret

Har du en forespørsel til styret?  Da ønsker vi at du sender henvendelsen direkte til den som er ansvarlig for å unngå at henvendelser havner i spamfilter e.l.

4 days ago

adminBorettslaget har mottatt penger fra USBL bomiljøfond

USBL gratulerer oss med vel gjennomførte prosjekter og har gleden av å overføre 13,226kr. til borettslagets konto.

1 uke siden

adminGjesteparkeringene skal være tilgjengelige for gjester

 
Vi kan selvfølgelig ikke vite med sikkerhet om bilene som ofte står der tilhører beboere i borettslaget.

2 uker siden

adminVentilasjon B-blokka - fyll ut skjema som kommer i postkassen

Det har i den siste tiden kommet meldinger til styret, i tillegg til diskusjoner på facebookgruppen "Vi som bor på Eitillstad", om matlukt som kommer ut av ventilasjonsanlegget i noen av leilighetene i B-blokka.

2 uker siden

adminOppbevaring av eiendeler i fellesarealer og bodområder

Det observeres titt og ofte at møbler og andre personlige eiendeler oppbevares utenfor bodene,  samt i andre fellesområder som oppgangene, garasjen, sykkelbodene osv.

3 uker siden

adminViktig informasjon til deg som leier ut bolig i Eitillstad Borettslag

Se forøvrig lov om burettslag for mer info om utleie i borettslag: https://lovdata.no/lov/2003-06-06-39/§5-3

1 måned siden

adminBruk nøkkelbrikke når du låser deg inn i byggene

Vi oppfordrer alle beboere til å benytte nøkkelbrikke når dere skal låse opp inngangsdørene til blokkene.

2 måneder siden

adminVarsel om økning av garasjeleie med virkning f.o.m. 01.10.2021

Med bakgrunn i prisstigning, samt nytt lovverk for fordeling av kostnader til oppgradering og vedlikehold av ladeinfrastruktur i garasjeanlegg, er det besluttet å øke den månedlige garasjeleien med 20kr. per biloppstillingsplass. Økningen i månedsleie trer i kraft f.o.m. 01.10.2021.

4 måneder siden

adminVedtektene oppdatert med info om bytte av ventilatorhette

I henhold til vedtak fra generalforsamlingen 2021 er følgende underpunkt lagt til vedtektenes punkt 5-1 (Andelseiers vedlikeholdsplikt):

4 måneder siden

adminHusk å gjøre deg kjent med borettslagets branninstruks

Branninstruksen er nå oppdatert med informasjon om at den enkelte beboer årlig må sjekke pakningen som sitter der slangen kobles til kran.

4 måneder siden

adminEndelig har vi fått en løsning for innkjørselen til B-blokka

Vi har i flere år hatt utfordringer med tømming av papirbrønnen ved B-blokka. Som de fleste sikkert vet har dette vært på grunn av den høye fortauskanten ved innkjørselen til B-blokka.

5 måneder siden

adminContainer


Minner om at container kommer i morgen - tirsdag 11.mai. Den blir hentet fredag morgen. Alle beboere kan om ønskelig benytte denne.


Minner samtidig om at ubrukte barnevogner vil kasseres når containeren er på plass. Alle vogner som fortsatt er merket med lapp i morgen risikeres å fjernes. (Det benyttes skjønn).


Ha en god mandag.

10.05.2021

adminDugnad!

Bli med på å gjøre det hyggelig rundt oss gjennom å bidra i årets dugnad! Det må bli en litt annerledes dugnad i år. Så vi henger opp en liste på inngangsdørene hvor alle kan velge seg en oppgave. Kryss av når den er utført*. Utstyr vil være satt frem og lett tilgjengelig i perioden 10.-14.mai. Container vil bli bestilt til torsdag 13. mai og plasseres vede ved garasjen som tidligere.

06.05.2021

adminOppdatering om Brynsbakken og Bane Nor

Oppdatert saksinformasjon om Brynsbakken og Bane Nor finner du her.

06.05.2021

adminTa direkte kontakt med styremedlemmet som har ansvar for gjeldende sak du har. Dette sparer tid både for oss og deg. Se kontaktinfo og ansvarsområder under "styreinfo".

30.04.2021

  adminOppfordring til avslutning av matstasjonene ved elvebredden

  Vi informerer om at det er rotter i elvebredden. Matstasjonen for fuglene tiltrekker seg flere dyr. Selv om mange av oss finner glede i matstasjonen ser vi oss nødt til å oppfordre til at matingen avsluttes og stasjonene tas ned.  Det er mange rotter som spiser nedfallsmaten og stedet tiltrekker seg dermed skadedyr i umiddelbar nærhet til både barnehagen og blokkene. Området er på kommunal grunn, så styret kan ikke bestemme hva som skal skje, men benytter som nevnt anledningen til å oppfordre at det avsluttes. Til orientering tok barnehagen direkte kontakt med styret i dag om forholdet og ba om at dette avsluttes.

  26.04.2021

  adminBestilling av nøkkelbrikker

  Dersom du ønsker å bestille nøkkelbrikker til hovedinngangen, så ta kontakt med styremedlem Natalia på e-post. Hun hjelper med dette. Kostnad dekkes av den enkelte og er pr.idag på kr 300. 

  22.04.2021

  adminVisste du at?

  Visste du at låsene i garasjen må stå på den siden de gjør grunnet brannvern? Vi har forsøkt å snu låsene tidligere og fikk klar tilbakemelding om at dette ikke lar seg gjøre. Hvis man er i garasjen, så skal det være rømningsmulighet inn i blokkene. Slik er det bestemt. Da vet du hvert fall hvorfor låsene er plassert slik de er. Mvh Styret

  22.04.2021

  Kalender

  No events to display.

  Kontaktinformasjon

  Eitillstad Borettslag
  Postboks 8944, Youngstorget
  0028 OSLO

  Org. nr: 998 933 404

  post@eitillstad.net

  Besøksadresse:
  Arnljot Gellines vei 5a/b
  0657 OSLO

  Webredaktør:
  Christer Berglund