Orientering vedrørende heisrapport

Tidligere i sommer ble styret ved styreleder informert av heisserviceselskapet Otis at kjedekjettingene som hever og senker heisene i begge blokkene måtte utbedres og skiftes. En slik utskiftning var priset til over kr 300 000 pr blokk, så borettslaget ble forespeilet en kostnad på godt over 600 000 kr.

Styret ved styreleder tok tak i saken og engasjerte en tilstandsrapport av selskapet, uttalelse fra leverandør av produktet og et uavhengig kontrollørfirma av heiser. Etter en grundig gjennomgang og oppfølging var det tydelig at den svært kostbare utskiftningen ikke var kritisk slik selskapet først fremmet. Kjedekjettingene må smøres opp i olje og settes inn i fett. Dette har nå blitt gjort. Det uavhengige kontrollfirmaet har godkjent heisene for videre drift i lang tid framover.

Vi ønsker med dette å orientere våre beboere og naboer at styret tar det meget seriøst å følge opp kostnadsspørsmål og ønsker at borettslaget driftes på en god og økonomisk fornuftig måte. Vi ønsker å trekke fram styreleders innsats i saken, som sparte oss for en svært høy kostnad for fellesskapet.

Med ønsker om en god dag til alle våre naboer.

Styret