Kjære beboer,

Styret har i løpet av året 2016 (og foregående år)  jobbet med en rekke tiltak for å forbedre økonomien i borettslaget. Blant annet har vi reforhandlet og forbedret de økonomiske  vilkåerene til en rekke av borettslagetS avtaler. I tillegg utfører styret og frivillige beboergrupper også selv en del oppgaver, som normalt sett ville vært satt til 3. part, blant annet befaringer, drifting av egne nettsider, callinganlegg og lister, postkasseetiketter, div. gartnerarbeid  og andre praktiske oppgaver i borettslaget.

Takket være sunn økonomisk drift  i våre første driftsår har vi på kort tid bygget opp en solid buffer i form av disponible midler som ved årets utløp vil være på over 2 millioner kroner.

På grunnlag av dette har styret nå besluttet å senke felleskostnadene med 5% f.o.m. 01.01.2017. Det er viktig å presisere at reduksjonen ikke gjelder den andel av fellesutgifter som går til renter og avdrag på andelens fellesgjeld  (Renter IN), samt kabel TV/bredbånd. Det er kun beløpet som "Felleskostnader xx. termin, 2017" på fakturaen fra USBL som reduseres med 5%.

Dersom du har spørsmål om dette ta gjerne kontakt med oss i styret på: post@eitillstad.no

Vi vil gjerne også benytte anledningen til å ønske alle beboere og naboer en riktig god jul og et godt nytt år.

 

Oslo 16. desember 2016

 

Med vennlig hilsen,

Styret, Eitillstad Borettslag