Som du her ser begynner de nye nettsidene å ta form. Foreløpig er de i en veldig tidlig fase og "under bygging".

Sidene ser kanskje ikke så veldig imponerende ut akkurat nå, men poenget med å bytte leverandør var i første omgang å gjøre det enklere å vedlikeholde og publisere innlegg for den som til enhver tid er ansvarlig for sidene. De gamle sidene har vært kronglete å vedlikeholde og har gitt oss få funksjoner. I tillegg gir disse nye sidene mer fleksibilitet i forhold til lagring av styredokumenter og deling av informasjon med beboere ved at man kan lage sider som krever innlogging. Vi kan med andre ord legge ut mer info som kun vil være tilgjengelig for oss som bor i Eitillstad Borettslag. De nye sidene er også responsive, det vil si at de er lettere å navigere på mobil og nettbrett.

Som du også vil se lenker noen av sidene til informasjon på de gamle sidene (vedlikehold, møtereferater), dette vil selvfølgelig bli endret etterhvert som vi får overført dokumenter og informasjon. I løpet av uke 44 vil all informasjon være overført fra de gamle sidene til disse nye.

Vi har kke fått mange innspill til hvordan dere ønsker at de nye sidene skal se ut, så inntil videre har vi valgt å lage oppsettet mest mulig likt de gamle sidene, slik at det forhåpentligvis er gjenkjenbart.

Styret har også fått en felles e-post, hvor man kan sende alle henvendelser hvis man er usikker på hvem i styret som er ansvarlig for det du lurer på. Den nye e-posten er: post@eitillstad.net . Du kan også benytte kontaktskjema som du finner i hovedmenyen.

Vi ønsker å lage en A-Å side med nyttig informasjon sortert alfabetisk. Er det noen spesiell informasjon du ønsker i en slik "Nyttig A-Å", sende gjerne en mail til: christer@eitillstad.net.