Etter to år med digital generalforsamling, blir det endelig fysisk møte igjen. Og denne gangen holder vi oss i vår egen vei, nærmere bestemt på Kruttverket i Arnljot Gellines vei nr 41 b.Generalforsamlingen starter kl 1700 og vi anslår at møtet varer til kl 1900 (avhenger av om mange har mye på hjertet). Alle skal nå ha fått innkallingen med årsmelding, regnskap osv i postkassen sin. 

Styret ordner med kaffe/te på møtet. Etter den formelle delen vil det være beboermøte hvor det er anledning til å ta opp saker og forslag som ikke står i innkallingen, og å ta en prat med naboer. Betjening fra Kruttverket er til stede, og den som ønsker det kan kjøpe seg annen drikke.

Vi vil samtidig be alle som har mulighet til å holde av den 9.5 til dugnad og grilling ved bålplassen. Egen melding om dette kommer. 
Slik finner du frem til Kruttverket:


Etter den nye høyblokken svinger du inn til høyre. Ved murbygningen med den høye pipa, gå ned trappen, forbi badstuen, og der er kafeen. 
Hvis du går langs elva, går du til venstre over broen før hengebroen og tar til høyre midt i bakken. Gå forbi hovedinngangen, ned trappen og forbi badstuen.

Vel møtt - vi ses!

Hilsen styret