Meld fra til styret hvis dere har faraomaur i leiligheten

Det viser seg at det er flere leiligheter som har faraomaur i B-blokka, enn dem som har meldt fra til styret. Styret jobber nå med hvordan vi skal angripe situasjonen og er i dialog med forsikring. I mellomtiden trenger vi å få kartlagt hvilke leiligheter som per dags dato har maur. Dette er ekstremt viktig å vite for å få bukt med problemet.

Styret oppfordrer sterkt alle om å ta en grundig sjekk i leilighetene sine, se i kriker og kroker, hvor det er mat, hvor det er vått som på bad og rundt kjøkkenvask, for å se om dere kan finne maur.

Send så en mail til stian@eitillstad.net med følgende info:

Navn, leilighetsnummer/etasje, hvor i leiligheten maur er oppdaget, og hvor lenge dere har hatt maur. Gjerne så detaljert som mulig.

Eierløse sykler etter dugnaden – er en av dem din?

Årets dugnad fant sted 9. mai, med godt oppmøte, og mange oppgaver ble gjort. 

Etter sykkelryddingen er det fortsatt flere sykler med røde lapper. Syklene står langs veggen innenfor porten blir fjernet 16.5, hvis de fortsatt har på lapp. Syklene som står ute, fjernes fredag 12.5.

Gi beskjed til styret eller en nabo hvis du behøver hjelp til å ta bort lappen på din sykkel.

Smått og stort fra beboermøtet den 2.5.

Referat fra generalforsamlingen finner du på usbl.no. 

  • Ønske om gangfelt nederst i Arnljot Gellines vei. Styret har kontaktet bymiljøetaten.

  • Forslag om automatisk døråpner til to ytterdører. Mer bakgrunnsinfo fremskaffes fra forslagsstiller.

  • Gjesteparkeringen. Plassene brukes en del av folk som ikke bor her eller er på besøk. Styret har i første omgang hengt opp lapper på oppslagstavlen i A, som beboere kan legge på bilruta til biler som står lenge/feil. Meld eventuelt bilnummer til styret så vi kan ta kontakt med bileier, i tilfeller hvor det skjer flere ganger.

  • Hensetting av møbler og rot i A-blokka. Styret lager en plakat med info om hva som er greit og ikke greit å sette fra seg i byttekroken og andre fellesområder.

  • Solskjerming på utsiden av stuevindu/-dør – er det fasadeendring? Styret skal sjekke med plan- og bygningsetaten.