Vi ønsker herved å invitere alle interesserte beboere til å melde seg til innsats i styret for borettslaget. Hvert borettslag har av lov en plikt til å ha et fungerende styre som er beboernes kontaktorgan og forvalter av daglig drift. Til denne jobben trenger vi dyktige og interesserte folk med på laget. Borettslaget vårt skal representeres gjennom et styre på 3-5 medlemmer pluss vararepresentanter. Styremedlemmer velges for 2 år av gangen og har en fungerende leder samt nestleder. I år er det valg på opp til 2 styremedlemmers plasser, samt 2 vararepresentanter.  

Styret har fordelt ansvarsoppgaver mellom seg og den enkelte har ansvaret for gjennomføringen av disse. Styret samles ca 1 gang pr måned for felles møte og diskusjon om saker som planlegges eller har oppstått. Årlig gjennomføres generalforsamlingen hvor samtlige beboere oppfordres til å møte. 

Vi søker interesserte beboere som ønsker å bidra i styret for fellesskapets beste.  Er du interessert så ber vi deg ta kontakt på følgende e-postadresse innen onsdag 22. april; 

post@eitillstad.net

Hvis du er en beboer som liker å bidra eller har mange forslag, så er en rolle i styret den beste måten å påvirke positivt for en selv og fellesskapet. Vi oppfordrer derfor spesielt den aktive beboer til å melde seg.

Hilsen styret ved Knut, Jon Idir, Kristoffer og Natalia